2012-01-30

Beatos švediška silkė

Niekad nemaniau, kad namuose gaminta silkė gali būti tokio, ne, TOOO-OOKIOO skanumo!!! Pasaka! Nerealybė! Rašau ir seilės tysta....
Beatos receptas labai aiškus, paprastas, nedrįstu čia jo kopijuoti, tik foto parodau:

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Dominyka, o gal galėtum kai rašai įmest nuorodą į Beatos puslapį. Nes aš ten nesilankau, tad reiktų ieškoti, o pas tave pamačiau tai, kas patiko ir būtų greičiau peržvelgti tavo siūlomą gėrį :)

Dominyka rašė...

Hmm, visai visai nepagalvojau, kad galiu receptą rasti jos svetainėje, pamaniau, kas yra knygoje, tas nėra 'pabloginta'. Pasirodo, klydau!:) Tad dėkoju už pastabą, Gita!:)

Anonimiškas rašė...

Dominyka, atsiprašau, visai nenorėjau tavęs apsunkint... Pradžioj kažkaip neperskaičiau, kad tu iš knygos receptą pasiūlei ir tavo tik foto. Žinau, kad Beata rašo tinklaraštį, tai spontaniškai pagalvojau, kad iš jo.

Ačiū labai, mieloji, už pastangas, bėgu skaityt :)

Dominyka rašė...

Tai kad viskas gerai! Maža to, išmokau naujoviškiau elgtis ir rašyti informatyviau. Taip kad aš čia dėkinga:)
Ir tuo pačiu laaaabai rekomenduoju pasigaminti šio skanėsto artėjančioms Velykoms:) Šaldytuve laikosi ilgai, tad labai patogu, nes galima pasiruošti iš anksto:)
Sėkmės!:)

Skaitau balsu rašė...

Beata Švedijoj atrado šitą silkę, o mama sakė, kad jos vaikystėj močiutė Kaune tokią gamindavo :)

Dominyka rašė...

Musu mociutes tikrai buvo gudresnes uz mus, jos ir svediskas silkes gamindavo, ir indiskus ghee sviestus, ir saldytu burokeliu lapeliu vasara turedavo :)