2013-08-12

2013-08-09 Danija

Ejom pasivaiksciot, i pajuri. Taaaaaip geai pasibuuuuvooooommmmmm.... Praejom palei milijona laiveliu, pakrante, apziurejom daniskus (.)(.) , papludimi (o, mano mylima Lietuva, kokia tu grazi!: ))), suvalgem po puikia porcija ledu, as - su kalnu riesutu, L. - su tona sokoladiniu cipsu, parejom pro parduotuves, nusipirkom salotu, mesytes, Starbucks kavos skardineleje, as pajamiau poka Bleer sauskiu 70 vnt. uz 75 DKK, kampinej parduotuvelej - melionu ir kukuruzu ir smaaaagiai grizom namo.
Buvo taip gera.
Medutis praknarke beveik visa laika, o kai nubudo, kikeno, dairesi, puksejo, snypste, be tevu prieziuros iriedejo tiesiai i zavingo jauno dano rankas, paskui ejo teveliui ant sprando, rove plaukus, juokesi, nes mama suemusi uz pirščiuko vis sake, "Ko nori tas pirciūkas?"

Ai, ragavo ledu, tiesa! Tik nepamenu, melyniniu, ar pistaciniu:-):-):-) laaaaabai patiko! Turbut del to, kad kaip tycia, danteneles pasalde. Virsuj.

Aiai! O pries iseinant, mano Ropė gi VALGE ZMONIU MAISTAAAAAAA!!!!!!! Dariau SAVO KAIMO darzoviu (morkos, bulves, cukinijos, cesnakas (et, danisku buvo papriku ir vistienos file)) troskini, kuri pabaigoj paverciau tyrsriube. Tai sita Ridyska sukapojo gera doze! Taip gailiuos, kad nepamatavau! Bet man atrode, kad tikrai nemazai suvalge. Taip dziaugiuosi, negaliu!

---
Beje, avizines kruopas paimt pataikiau!!! :-) Havregryn grovvalsede! %-]

Komentarų nėra: