2013-08-12

2013-08-10 Danija daaar

Na, o daniskasis pasaulis zavus tuo, kad labai panasus i gimtaji. Medziai tokie patys, piliarozes tokios pat, jura taip paciai dumblina, tik patys jie...kitokie... Uzgrudinti, sviesus, lengvi:-) Na, pvz., situacija: siandien zygiuojam su Mati Roane is pardes, lietus lyja, silta, mums dzin, as laiminga kaip nezinia kas, apsipirke skanestu, Meducio tik nosis islindus slapia, L. visas apsitaskes:-) ir praeinam pro atdara langa pirmam aukste, pro kuri ziuri didelis suo:-) As sakau, oi, suniukas suniukas, ei, labas suniuk! Tada pamatom salia ir mergytes galvele kysancia. Ziuri i mus, sypsosi:-) Ziurim ir mes - uz jos kambary dar zmoniu sedi, ir toks vyras su dar mazesne lelyte i mus ziuri ir irgi sypsosi! Bet ne juokiasi, ne vaiposi, ne, tiesiog, sypsosi...
Ir isvis.. Man sypsosi istisai vyresnes moterys, net vyrai kartais. Praleidzia visur visada. Oro uose autike net reke, kad laisva vieta yra, kad atsisesciau (nes Mati nesiau)!
O pardej sian ziuriu, mauna link musu apsauginis, manau, nu sakes, aiskins dbr, kad su vezimu negalima! O jis zinote ka? Atvere placiau L. vartelius, kad jis su vezimaiciu laisvai pravaziuotu!!!
Otaiva....

Komentarų nėra: